Klinkerwerken

Bij Eraly kan je terecht voor al uw klinkerwerken groot of klein. Wij leggen je terras, oprit, tuinpad of parking met veel vakkundigheid aan. 

Je hebt daarbij de keuze tussen verschillende materialen, kleuren en vormen klinkers. Denk bijvoorbeeld aan beton, natuursteen, kasseien of keramische klinkers. Er zijn enorm veel mogelijkheden om de klinkerwerken aan te passen aan jouw noden en smaak. Dankzij onze ervaring en expertise in het vak, kunnen wij je ook deskundig adviseren.

De prijs van klinkerwerken hangt sterk af van verschillende factoren zoals oppervlakte, het soort klinkers en of er voorwerk verricht moet worden. Wij maken met plezier een offerte op maat om je voldoende te kunnen informeren!

Stipt & klantvriendelijk

Klantenservice staat bij ons op één. We streven er naar om onze projecten stipt af te leveren en voldoende te communiceren.

Eigen machinepark

Met ons eigen machinepark kunnen we de kosten drukken en scherpe prijzen aanbieden! Voor ons is er dus geen nood om nog eens extra huur aan te rekenen van dure machines.

100% kwaliteit

Wij plaatsen onze klinkerwerken met de grootste zorg om zo 100% kwaliteit te garanderen voor je project.

Wij helpen je graag verder!

Wil je je oprit, terras of parking eindelijk een upgrade geven? Dan ben je  bij Eraly aan het juiste adres!

Klinkerwerken zijn ideaal voor het (her)aanleggen van uw terras of oprit! Klinkers zijn stevig, duurzaam en opwaarderen jouw bestrating meteen. Ben je klaar voor een nieuwe look? Wij helpen je met plezier verder!

Je kan bij ons terecht voor jouw grote en kleine projecten.

Eraly doet de term vakmanschap eer aan bij het het aanleggen van grond- en klinkerwerken. Tijdens al die jaren hebben wij een echte expertise opgebouwd en mochten we al heel wat grote en kleine projecten verzorgen. Steeds met oog voor kwaliteit en vakkundigheid. Benieuwd welke projecten wij al hebben verwezenlijkt? Klik hieronder!

"Fijne samenwerken gehad. Knap eindresultaat waar we nog jaren van gaan genieten."
"Wij lieten onze oprit aanleggen door Eraly. We zijn enorm tevreden van het eindresultaat. De werken verliepen vlotjes en met goede afspraken".'
"Proper werk geleverd. Ik heb de buren al doorvewezen naar Eraly voor hun klinkwerken."

Eraly grond- en klinkerwerken